За нас

Учебен център Спийд 7 е автошкола, с разрешение №3021 от 02.03.2012 г. на Министерство на транспорта и съобщенията за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, Категория „В“ и „В(78)“ – автомобили с автоматична скоростна кутия.
От 2017 г. съвместно с партньори организираме и провеждаме курсове за придобиване на правоспособност за работа с електро- и мотокари, пътно строителни машини, водачи на опасни товари по шосе (АДР), професионална компетентност (за водачи и за ръководител на транспортна фирма), а също и курсове за земеделска техника.
Учебният център разполага с оборудван учебен кабинет с внедрени съвременни системи за обучение и видеонаблюдение.
Кабинетът е за 16 обучаеми кандидати за придобиване на правоспособност за управеление на МПС, като в него се извършват както вътрешните теоретични изпити, така и необходимото теоретично обучение по време на курса. При необходимост същият се използва и за провеждане на консултации за всички обучения предлагани от нас.
На разположение на кандидатите е и оборудван офис, в който може да се получи информация на място относно записването на желаещите за шофьорски курс. Офисът подпомага организацията на обучението, насрочването и провеждането на изпитите пред ДАИ, както и оформянето на документите за курсистите при успешно завършен курс.

Учебен център Спийд 7 разполага с:

 • учебен полигон и съвременен автопарк;
 • Специалисти-инструктори, които притежават необходимата квалификация и дълъг стаж.
 • Ръководителят на учебната дейност в Учебен център Спийд 7 има дългогодишен стаж и професионален опит като преподавател по безопасност на движението. Лекциите му протичат както за групови занятия, така и за осъществяване на индивидуални консултации и обучение, целящи комплексна подготовка на бъдещите водачи.

Учебен център Спийд 7 

  предлага „експресни“ шофьорски курсове – включват обучение, теоретичен изпит и практически изпит пред ДАИ и могат да бъдат със следната продължителност:

 • курс до 22 календарни дни – ускорен (експресен);
 • курс от 45 до 60 календарни дни – стандартен.
  За лица притежаващи шофьорска книжка:

 • опреснителни часове по кормуване;
 • опреснителен курс с включени определен брой учебни часа.
  За водачи, лишени от свидетелство за правоуправление по чл. 157, ал.5 от ЗДП (поради липса на контролни точки):

 • курс за възстановяване на контролни точки, отнети от КАТ

Шофьорски курсове за лица в неравностойно положение (инвалиди).